Mini-semester, cliffhanger!

Då var det åter måndag. Helgen gick alldeles för fort trots att den var utökad med två dagar. Vi tog oss nämligen en mini-semester och åkte till Falun. På nervägen på torsdagen tog vi tid på oss att besöka stor-loppisen i Bricka, några mil innanför Hudiksvall, samt att stanna till på Valbo köpcentrum. Tyvärr fyndade vi inte på något av ställena.

På fredagen mötte vi upp med Rickards kompis Ola som gjorde oss sällskap på några loppisar i Falun och Borlänge, samt köpcentrat Kupolen i Borlänge. På kvällen slappade vi alla i Rickards brorsas lägenhet som vi brukar ha förmånen att låna när vi är nere där. Tyvärr var våra val av sängar – soffan respektive madrass på golvet – utan att överdriva lite väl hårda… så vi var inte direkt utvilade efter semestern.

På lördagen avverkade vi några till loppisar i Falun innan vi såg Olas Falu BoIS åka på däng i en träningsmatch i innebandy. All heder åt gubbarna som bjöd på en underhållande match trots att motståndarnas medelålder nästan var halva deras!

Lördag kväll tillbringades i metropolen Vika (befolkningsmängd: 8 pers, 5 hästar och 32 kor)… 😉 Nej skämt åsido, Vika är en fin landsbygdsidyll bara ett stenkast utanför Falun. På bygdegården hade man samlat ihop några lokala förmågor; en tjej som sjöng sjukt likt Lisa Ekdahl, ett ungt punkband vid namn Offer, samt Rickards brors band H.M.F – vi kan ju kalla dem vid deras mer rumsrena alias – Hemma Med Familjen…

Det blev massor av fina loppisfynd i helgen, men det får bli en cliffhanger till nästa inlägg! 😉

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s